روغن هسته زردآلو

یکی از روغن هایی که کمیاب است روغن زرد آلو یا روغن هسته زردآلو است.

همانند سایر موارد این روغن نیز فواید و مصارف زیادی دارد که بهتر است در این مقاله به آنها بپردازیم.

اصل این روغن را می توان در جنوب شرقی آسیا یافت که روغنی بسیار سبک و بدون بو است و بعنوان روغن هسته زردآلو شناخته می شود که از دانه های خشک شده زردآلو گرفته می شود.

این روغن حاوی مقادیر زیادی ویتامین A ، C ،E و همچنین فیبر غذایی و پتاسیم است.

روغن بدست آمده از هسته زردآلو که بسیار سبکه و شباهت زیادی هم به روغن بادام داره، در محصولات مراقبتی و آرایشی پوست و مویی بسیار پرکاربرده.

این روغن یک لوسیون مرطوب کننده عالی برای پوسته که خواص ضدالتهابی داره و پوست رو تغذیه و محافظت میکنه.

همچنین خاصیت آنتی باکتریالی هم داره و پوست رو به طور عمقی از هر نوع آلودگی پاک میکنه.

از اونجایی که این روغن سرشار از آنتی اکسیدان هاست، از پوست در برابر رادیکالهای آزاد محافظت کرده و مانع پیر شدن پوست میشه.

کسانی که پوست حساسی دارن میتونن با خیال راحت از این روغن استفاده کنن، چون نه تنها ایجاد حساسیت نمی کنه بلکه التیام بخش هم هست و پوست تحریک شده رو تسکین میده.

افرادی با پوست خشک هم میتونن از این روغن بهره ببرن چون به سرعت جذب پوست میشه، پوست رو نرم میکنه و باعث میشه تا مدت زمان بیشتری پوست رطوبت خودش رو حفظ کنه.

به علاوه برای دور چشم خواص ضدتیرگی و ضد پف داره و میتونه خطوط ظریف دور چشم رو برطرف کنه؛ به همین دلیل در تولید کرم های دور چشم از این روغن استفاده های مفیدی میشه.

اگر ساقه موهاتون خشک و گره خورده ست، میتونید از روغن هسته زردآلو استفاده کنید.

این روغن علاوه بر نرم کردن ساقه مو میتونه با مواد مغذی که داره –مثل ویتامین E– محرک رشد مو باشه، خشکی کف سر رو برطرف کنه و بدون چرب کردن مو، باعث درخشش و لطافت اون بشه.

روغن هسته زردآلو
روغن هسته زردآلو