ارده کنجد سنتی
گرفتن ارده در حضور مشتری با بالاترین کیفیت و بهترین و تمیز ترین مواد اولیه.
خواص ارده ازنظر طب قدیم :
در کتب طب سنتی بانام رهشی آمده است و آن عبارت است از کنجد پوست گرفته بریان که نرم ساییده شده باشد و به‌صورت مایع درآید و روغن آن را نگرفته باشند . ازنظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و تر است . و ازنظر خواص معتقدند که برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به‌طور غلیظ خورده شود دیرهضم و ثقیل است و اشتها را از بین می‌برد برای رفع این عوارض آن را باید با عسل و سرکه مخلوط کرد و خورد .
* ارده نرم‌کننده‌ی سفتی‌ها و ورم‌های سفت داخلی است و دمل‌ها را نیز نرم می‌کند و مسکن درد آن است هم‌چنین ضماد و مالیدن آن نیز همین خواص را دارد .
* در مناطق خاور دور ازنظر خواص دانه‌ی کنجد متفق‌القول آید که مغذی و نرم‌کننده است . برای نرم کردن سینه مفید است و ملین و مسهل است .
* مدر قاعده آور است .
دانه‌های سیاه کنجد ازنظر خواص ترجیح داده می‌شود .
* این دانه‌ها به‌عنوان پادزهر موردتوجه است و به‌علاوه برای معالجه‌ی بی‌حسی ، کرختی ، فلج ، یبوست و کاهش فشارخون بالا تجویز می‌شود .
* هم‌چنین برای رفع بیماری‌های رحم توصیه می‌شود .
* مدر قاعده آور است . دانه‌های سیاه کنجد ازنظر خواص ترجیح داده می‌شود .
* همچنین برای رفع بیماری‌های رحم توصیه می‌شود . روغن دانه‌های کنجد جانشین برتری برای روغن‌زیتون است و به‌عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این کار باید سر را با آن مالش داد .
* برگهای کنجد لعاب زا می‌باشد و نرم‌کننده و محلل است دم‌کرده آن برای رشد موی سر نافع است.

ارده کنجد

ارده کنجد